NIEUWS BRIEF   D.D. 31-3-2021

Beste Krabben,

De boodschap die we al meer dan een jaar horen: volhouden. Natuurlijk kunnen wandelaars dat wel, maar leuk is anders. We missen de vele contacten en slechts in kleine groepjes mogen we nog samen wandelen.

Als Bestuur kijken we steeds maar een kwartaal vooruit, verder kijken is en blijft onzeker. Dus omstreeks eind juni zullen weer bekijken wat er mogelijk is. Misschien toch de Brabantse Wal tocht en hopelijk ook onze wekelijkse wandelingen (maar als vakanties ook weer kunnen …. ) . Allemaal dromen, we blijven optimistisch.

De jaarvergadering blijft uitgesteld, maar we geven u alvast een verkort financieel overzicht over afgelopen jaar. De begroting van dit jaar is uiteraard ook niet positief en we zullen dus de reserves aanspreken. Volgend boekjaar hopelijk weer als vanouds.

Laten we duimen dat het jubileumfeest op 9 december wel kan doorgaan. Als we dan nog 1,5 meter afstand moeten houden moeten we alsnog besluiten het te annuleren: organisatorisch niet mogelijk en zeker niet leuk.

De Midweek is verzet naar 2022 want in het najaar waarschijnlijk nog niet mogelijk. De locatie zal dan ook anders zijn en we zijn bezig met een “in principe” boeking. Later komen we hierop terug.

Betreffende de afgelaste verrassingstocht (wordt dus ook verplaatst naar 2022) het volgende: als u krab zit s.v.p. dit aan de penningmeester Frans Witjes melden dan wordt het betaalde bedrag (10 euro) teruggestort op uw rekening.

Blijf wandelen, de beste manier om het virus de baas te blijven denken wij. Hopen dat medio er dit jaar betere vooruitzichten komen. Wij kijken daar naar uit.

Maar dan nog wel even het volgende.
De oplettende lezer heeft in het de laatste nieuwsbrief natuurlijk een foutje ontdekt.
Wij vermelden daarin dat onze Krabbentocht gepland staat voor 26 sept. 2021
Maar dat is de datum uit het oude boekje van 2020 en we zijn inmiddels wel een jaar verder, maar we hebben dit jaar geen boekje. De datum moet natuurlijk
zaterdag 25 sept. zijn, dus even veranderen in uw agenda en hopen dat deze doorgaat.
Maar misschien heeft u nog ergens overheen gelezen, wij zoeken namelijk nog steeds een webmaster die onze website wil overnemen van Kees Zwinkels

Dus kom en meld u aan bij het bestuur, dat u geïnteresseerd bent, daar zou u ons geweldig mee helpen.

En natuurlijk willen wij weer graag wandelen met elkaar in plaats van met zijn tweeën, het mag al weer met vier maar toch nog steeds niet als vroeger.
Zodra we onze wekelijkse wandelingen weer opstarten dan moeten we maar beginnen met een kennismakingen avond. Denk dat jullie allemaal zo veranderd zijn we zouden elkaar niet meer herkennen.

Sommige van jullie kom ik nog wel eens tegen tijdens mijn wekelijkse wandeling en dan kon ik zien dat de kappers lang dicht geweest zijn en sommige er zelf maar de schaar ingezet hadden.
Ook kon je zien dat de winkels dicht waren en eigenlijk nog steeds zijn.
Maar met de zomer voor de deur kunt u natuurlijk ook een prachtig kwaliteitsshirt
kopen bij de Wandelende krabben en zeker met de Pasen voor de deur loopt u er dan weer fris bij met zo’n mooi geel T-Shirt waarbij u ook de vereniging nog helpt.
Dus één advies bestel onmiddellijk een prachtig shirt voor de belachelijk lage prijs van €10, wel even de maat opgeven en het aantal en dan een  mailtje naar   Bellen mag natuurlijk ook naar 0654215670

Wij wensen jullie fijne Paasdagen en hopen jullie snel weer te zien.

Blijf gezond

Het Bestuur