Beste leden van De Wandelende Krabben ,

Wat een gemis aan wandelplezier  . Een vereniging waar zoveel leden wekelijks genieten van samen in grote groepen met elkaar wandelen ! Een vereniging waar zoveel  leden vrijwilliger zijn voor het organiseren van onze Open Tochten ! Wat maken we dan een ontzettend vervelend jaar mee en het duurt maar voort . Het aantal besmettingen loopt maar op en dus is hervatting van onze zo gewenste wekelijkse wandelingen verder weg dan gehoopt een paar maanden geleden. Dat doet het Bestuur ook veel pijn , maar wij blijven bij ons besluit ondanks dat er hier en daar wel wandelingen georganiseerd worden . Tevens is er nog geen zicht op het weer kunnen organiseren van onze Open Tochten , hetgeen naast het missen van het plezier ook een financieel  tekort voor onze vereniging betekent. Laten we hopen dat we qua gezondheid van onze leden deze crisis over enkele maanden weer te boven komen. Gelukkig dat er nog wel in kleine groepjes gewandeld wordt om zo het grote gemis van sociale contacten enigszins te compenseren.

Het Bestuur heeft op 8 oktober vergaderd over hoe nu verder , want per 1 november start het nieuwe verenigingsjaar. Wij hebben besloten om  de warmte voor onze leden te  laten blijken door voor het komende verenigingsjaar 7,50 euro contributie te vragen . Blijf bij ons ! Wij willen u graag weer verwennen zodra  deze hopelijk éénmalige crisis voorbij is. Binnenkort  zal onze penningmeester Frans Witjes u een bericht sturen hierover en tevens vragen of u het gekozen type lidmaatschap zo wil houden ( KWBN bijdrage staat “los” van het verenigingslidmaatschap ).

Vooruitkijkend is zeker dat de kerstviering dit jaar niet doorgaat . De jaarvergadering gaat evenzo niet door en of het wordt digitaal of de vergadering wordt verzet. De Gertrudistocht en de Midweek zijn zeer onzeker . Hopelijk in dit jaar nog betere berichten ( effect van maatregelen en/of vaccin )  

Een warme groet namens het Bestuur en blijf gezond

Peter Wirtz.