Beste leden van De Wandelende Krabben.

Vanaf heden tot en met 25 oktober kunnen Rabobank-leden hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Je dient hiervoor een bankrekening te hebben bij de Rabobank Zuidwest Brabant. Heb je een rekening bij de Rabobank dan vragen wij jouw steun.

Je kan jouw stem uitbrengen in de app of online door in te loggen. www.rabobank.nl/clubsupport

  • Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  • Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs (bij zoeken kan je “Wandelsportv De” invullen) en druk dan op 'Stap 2'. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs. Je kunt hier een extra stem geven aan DWK.
  • Druk daarna op 'Stempunten indienen' om je stem uit te brengen.

Hoe meer stemmen er op De Wandelende Krabben worden uitgebracht hoe groter het te ontvangen bedrag. Vorig jaar was de bijdrage € 520,--

De bijdrage van de Rabobank kunnen we goed gebruiken om de extra kosten te dekken van de deels uitgestelde jubileum activiteiten.

Dus stem op De wandelende Krabben en vraag je familie, vrienden en buren jouw voorbeeld te volgen.

Let op: Om te mogen stemmen moet je naast de rekening bij de Rabobank ook lid zijn van de Rabobank. Mocht je dat nog niet zijn dan kan je je op dezelfde site aanmelden. Je krijgt daarvan binnen enkele dagen een bevestiging waarna je jouw stem kunt uitbrengen. Dus wacht niet te lang met de aanmelding als lid.

Ik reken op je steun, met vriendelijke groet,

Frans Witjes,

penningmeester De Wandelende Krabben.