Opgave formulier lidmaatschap de Wandelende Krabben
de met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Voor de contributieregeling vanaf 1 november 2017 verzoeken wij u aan te geven voor welke categorie u wilt inschrijven:
1) Standaard lidmaatschap kWbn € 25,- per jaar:
Hiervoor wordt u ingeschreven bij de kWbn, krijgt u het blad “Wandelen” en krijgt u ook de voordeelwandelpas;
2) Basislidmaatschap kWbn € 20,- per jaar:
Hiervoor wordt u ingeschreven bij de kWbn en krijgt u ook de voordeelwandelpas;
3)Verenigingslidmaatschap De Wandelende Krabben € 15,- per jaar:
Hiervoor wordt u niet ingeschreven bij de kWbn, krijgt u niet het blad “Wandelen” en krijgt u ook géén voordeelwandelpas.
U bent alleen lid van de wandelsportverening De Wandelende Krabben.
De werking van de kWbn voordeelwandelpas:
• U kunt inschrijven voor de Nijmeegse Vierdaagse en krijgt € 5,- op het inschrijfgeld;
• U kunt inschrijven voor georganiseerde wandeltochten bij andere wandelsportverenigingen en krijgt € 1,- korting op het inschrijfgeld.
Door ondertekening van dit formulier gaat ik akkoord dat de Wandelende Krabben mijn gegevens gebruikt voor verzending van nieuwsbrieven en berichten aan de leden. De vereniging zorgt voor een goede beveiliging van uw gegevens zodat ze niet in handen vallen van derden.
Door ondertekening van dit formulier accepteer ik bovenstaande voorwaarden. Voor hen die jonger zijn dan 18 jaar dient een ouder of voogd mede te ondertekenen.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com