Midweek 2017

Voor de, inmiddels bij de Wandelende Krabben al bijna traditionele, wandel-midweek in het voorjaar heeft de Midweekcommissie dit jaar gekozen voor het mooie wandelgebied op de Hunzerug in Drenthe.

We gaan van maandag 10 april t/m vrijdag 14 april 2017.

En we verblijven in het landelijke dorpje Odoorn, en wel in het hotel De Oringer Marke, Hoofdstraat 9, Odoorn, tel 0591-519000.

 Het verblijf in dit hotel is op all-inclusive-basis en s avond na de wandelingen en het diner is er een entertainment-programma.

Het wandelprogramma voor deze midweek in het kort is als volgt;

- maandagmiddag na aankomst in het hotel en lunch maken we met de gehele groep een rondwandeling richting Exloo en Poolshoogte.

- dinsdag gaan we gezamenlijk met de bus naar Gasselte en wandelen o.a. via het Drouwerzand, het Hunnenbedcentrum in Borger en het Odoornerzand

-woensdag hebben we een afwisselende tocht met bezoek aan het openluchtmuseum Ellert en Brammert en terug via het Schapenpark

- donderdag maken we een archeologische rondwandeling richting Klijndijk, Valthe en Exloo

- vrijdag zijn we rond het middaguur weer met de bus terug in Bergen op Zoom.

Op dinsdag, woensdag en donderdag maken we telkens een wandeltocht van 22 a 24 km, maar voor degenen die een korte afstand willen wandelen hebben we, al of niet met aanvullend vervoer ter plaatse, steeds ook een kortere wandeltocht van 12 a 15 km voorzien.

Op dit moment hebben zich 59 personen voor deelname aan de Midweek 2017 aangemeld, zodat zowel de bus als het hotel volledig bezet zijn. Alle deelnemers hebben inmiddels de benodigde informatie ontvangen, terwijl begin februari nog wat aanvullende informatie zoals kamerindeling e.d. toegestuurd wordt.

Indien er nog personen zich zouden willen aanmelden voor deelname aan deze Midweek, dan worden deze op een reservelijst geplaatst.

Voor evt verdere informatie kan men zich wenden tot een van de leden van de Midweekcie;

Frans. Aerts, , tel 06-45456896

Richard Tofohr, , tel 06-14612100

Connie en Cor van der Linden, tel 06-21855079